Op zoek naar een gezonde en vooral lekkere snack!

Met deze foto is het ooit begonnen, jaren geleden al!Verse groentjes. En dan zoeken naar een gezonde dip, die dit gezonde ook vooral lekker maakt!Zodat je het niet te snel beu wordt, ervan kan blijven eten. En toch snel een voldaan gevoel hebt.Gelukkig zijn er honderden combinaties te bedenken van een heerlijke dip met groenten, zelfs met vleesstengels, kaasstengels én fruit natuurlijk.Een leuk concept en een innovatieve verpakking volstaan niet, de grote uitdaging is dan om de juiste partners rond de tafel te krijgen. We verzamelden een team van echte foodies, van fruit- en groentespecialisten, die alles weten van verpakkingen en logistiek, die een stevig netwerk hebben. Het team, het gamma, de verpakking en de markt zijn er klaar voor.Hopelijk zijn jullie straks even enthousiast als wij. 

Onze missie

Een snack hoeft niet per definitie ongezond te zijn. Integendeel!

Illustration

Het team van HealthyDip staat elke dag op om volgens de groente- en fruitkalender de lekkerste, ongecompliceerde combinaties te bedenken om tussendoor gezond te snoepen. Een stevige portie, genoeg om je een vol gevoel te geven tot je volgende maaltijd. Maar vooral ook gewoon lekker. Heel erg lekker.Gezond en duurzaam, ook in de verpakking. Onze huidige verpakking kan zo mee in de PMD-zak en is dus perfect recycleerbaar. We werken ondertussen aan een variant die daarenboven ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar is.We streven daarnaast naar een zo kort mogelijk keten van "farm-to-fork".Heb jij een leuke tip voor een Healthy Dip? Insturen!

  • Lekker én gezond. Altijd.

  • 89 SEO and marketing 3. final ai

    Verse producten. Van hier.

  • icon.Sustainable

    Duurzaam: van krop tot klant.

  • Dichtbij jou te koop. Met jou in overleg.

Het team achter HealthyDip

Illustration

Onze eerste vergadering met de founders!

Illustration

Roderick Lindner

CEO - CMO

Conceptontwikkeling, marketing, communicatie en partnerships.

roderick(at)healthydip.be

Illustration

Yves Cuvelier

CFO - CSO

Aankoop, logistiek, distributie en business development. 

yves(at)healthydip.be

Illustration

Kim Machiels

COO

Productontwikkeling, recepturen, productie en certificatie. 

kim(at)healthydip.be

Partners van HealthyDip

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Distributeur worden

Claim je plek als verdeler in het snelgroeiende project van HealthyDip.

We zijn druk bezig met het kiezen van onze eerste partners.We zoeken naar kwalitatieve operatoren die actief zijn en een uitmuntende reputatie hebben in de verschillende kanalen waar HealthyDip actief zal zijn.Zij het in vending, bedrijfscatering, bioscopen, grey channel, de zorg, scholen,... Door een breed gamma, zekere leveringstijden, een constante kwaliteit aan scherpe en gegarandeerde aankoopprijzen aan te bieden zetten we in op een win-win voor HealthyDip én de wederverkoper.

Illustration

"Distributeurs - en hun netwerk van verkooppunten - kies je niet zomaar. Om de kwaliteit en versheid te kunnen garanderen, willen we voldoende rotatie hebben. Een heerlijk gamma, op de juiste plek, dichtbij de klant!"

Illustration